Menu

Norske højreekstremister udgiver liste med privatoplysninger om norske muslimer


Nazimetoder mener flere om norske højreekstremisters registrering af norske muslimer.

Hvis du tænker på nazisternes registrering af jøder i 30ernes nazityskland er du ikke helt galt på den.

En norsk islamfjendsk højrekstrem gruppe er begyndt at fører en liste over muslimer i Norge. Listen indholder navne og adresser på personer med muslimsk baggrund.


Norge har ligesom Danmark religionsfrihed og norske politikere samt det norske center for forskning i holocaust er stærkt foraget over, at mennesker i dagens Norge udsættes for forfølgelse og registreres alene på baggrund af deres religion.

Det er Norwegian Defence League NDL, en søsterorganisation til English og Danish Defence League som står bag "muslimlisten". Det er på NDLs hjemmeside at muslimlisten er lagt ud.

Ifølge norske vg.no er flere af de muslimer som optræder på listen stærkt rystet. Foruden navne er listen også opdateret med personernes erhvervsoplysninger.


Og det er alt ligefra mindre næringsdrivende til dagplejemødre og ejendomsmæglere man kan finde på listen.

Screencap: NDLs hjemmeside 2013.


Ifølge vg.no mener NDL at deres muslimliste er helt i orden og oplysningerne har de hentet lovligt via et offentligt register.


Grunden til at NDL har valgt at lave listen over muslimer i Norge, er ifølge dem selv at de ønsker at vise hvor stor påvirkning på det norske samfund muslimer har og hvor mange de er.


Norwegian Defence League er foruden at være søsterorganisation til danske Danish Defence League og English Defence League, også samarbejdspartner til Stop Islamiseringen af Danmark og Anders Gravers Stop Islamisation of Europe SIOE netværk.

Kilde: vg.no

Last modified onSunday, 18 August 2013 13:52
More in this category: Occupy Ærø »

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?