Menu

Nationalkonservativ blog: Fryd at Kamel Qureshi fik tæsk

alt

Foto: facebook SF

På den nationalkonservative blog Uriasposten fryder man sig over dagens overfald på SFs folketingspolitiker Kamal Qureshi.

Socialistisk Folkepartis folketingspolitiker Kamal Qureshi blev tidligere i dag overfaldet af en gruppe personer fra det islamistiske yderliggående parti Hizb ut-Tahrir. Overfaldet på Kamal Qureshi skete i forbindelse med hans deltagelse i muslimernes Eid-fest i Valby Hallen.

Til Politiken udtaler Kamal Qureshi følgende om overfaldet.

"Vi var klædt i vores festtøj og i godt humør ligesom alle andre, fordi det er en festdag for muslimerne. Men samtidig var der nogle folk fra Hizb 'ut Tahrir, der delte materiale ud, hvor der var billeder af mig på. Der stod, at jeg har fået en pris fra Landsforeningen af bøsser og lesbiske, og derfor skal man ikke stemme på mig ved valget"

Ifølge Kamal Qureshi forsøgte en af mænende at stikke af med en kasse med Kamal Qureshis valgmateriale og da Kamal Qureshi beder den pågældende person om at holde fingerne væk går det galt.

»Jeg hiver fat i kassen og siger, at han skal holde fingrene væk fra vores materiale. Så bliver jeg slået i brystet flere gange, og der er en af dem, der giver mig en skalle«, siger Kamal Qureshi til Politiken.

Kamal Qureshi er rystet over oplevelsen.

Både højre og venstrefløjens folketingspolitikere taget stærkt afstand fra overfaldet på Kamal Qureshi og kalder overfaldet for et angreb på demokratiet.

Men der er nogen der åbenlyst fryder sig over overfaldet og syntes at det er fryd at Kamal Qureshi har fået "tæsk"

På den nationalkonservative blog Uriasposten er der bred enighed blandt kommentatorene om at Kamal Qureshi kun har godt af at have fået tæsk.

  1. "Kamal Qureshi ligger som han har redt!
    Jeg husker tydeligt da han støttede islamisterne på Blågårds Plads!
    Han har været med til at så vinden – nu kan han høste stormen!!!" Skriver en person der kalder sig for Eyvind DK

  2.  "Dejligt at et af de kriminelle muslimsvin blev lempet over til allah. Bare dog flere af dem ville blive det. Og fryd fryd at Kamel Qureshi fik tæsk af hans landsmænd." Skriver en person der kalder sig for Nielsen

          "Det er altid en fornøjelse at se muslimernes “berigelse” ramme dem selv eller halalhippierne, fremfor en ægte Dansker.

          Nyd nu din “berigelse” kamal, selv om du måtte nøjes med en light version. Lidt har vel også ret." Skriver en person der kalder sig for Jesper.

          En anden person der kalder sig for Thomas skriver at overfaldet sikkert er noget Kamal Qureshi selv har opfundet. "Det kan være, Oliv.. øh,               Kamal Qureshi selv har fundet på det hele – det ville jo ikke være første gang."

          Og en der kalder sig for Neuhammer more sig over overfaldet og kalder det for "Nemesis i fuldt flor"

 

Bloggen Uriaspostens redaktør hedder Kim Møller og han har flere gange modtaget kritik for at publicerer ekstremistiske kommentare og opfordringer til vold på Uriasposten.

Nationalkonservativ blogger meldt til politiet for personregistrering.

Kim Møller oplevede i starten af 2010 at få en flaske i hovedet, da han ville fotografer deltagere i en antiracistisk demonstration i Århus.

Dengang var Uriaspostens debattørere enige om at fordømme overfaldet på Kim Møller og i mange kommentare kunne man læse at overfaldet på Kim Møller var et angreb på demokratiet og ytringsfriheden. I dag har tonen i forbindelse med overfaldet på Kamal Qureshi ændret sig radikalt på Uriasposten.

Last modified onTuesday, 30 August 2011 22:07

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?