Menu

Breivik-ideer hentet fra et computerspil

alt

Dele af Breiviks terror-manifest ser ud til at være hentet direkte fra et computerspil.


Det norske Dagblad dagbladet.no som har læst dele af den norske terrorist og massemorders uhyggelige manifest på over 1500, skriver at Anders Behring Breivik i sit manifest skriver at han sammen med 12 andre personer har oprettet en ny organisation som planlægger terror i hele Vesten.

Ifølge Breivik hedder organisationen Pauperes commilitones Christi Templique Solomonici» — PCCTS, the Knights Templar (Tempelridderne) og er en militær og politisk organisation som bygger på kristne tempelridder ideer.

I manifestet har Breivik oplyst at organisationen blev stiftet i London i april 2002 og at stifterne er af forskelige vestlige nationaliteter. Medlemmerne er bevæbnet og opfatter sig som korsridder imod Jihad (Udtryk der kan dække over muslimsk helligkrig)

Organisationen som han omtaler som PCCTS i sit manifest har ifølge ham allerede en hjemmeside.

På den påstået hjemmeside som dagbladet.no har besøgt finder man et interaktivt kort over USA, hvor man ifølge dagbladet kan følge de terrorplaner som organisationen har tænkt sig at gennemføre de næste mange år. Dagbladet påstår at kortet viser planlagte atomsprængninger rundt omkring i de amerikanske delstater.

P77 har kigget lidt på de oplysninger som Breivik bringer i sit manifest og som dagbladet.no bringer i sin artikel og kan konstatere at man ikke skal tage alt hvad Breivik skriver i sit manifest for bogstavligt. Der er nemlig stor sandsynlighed for at Breivik har hentet ideerne om sin tempelridder organisation fra et computerspil som ofte spilles på internettet.

Her kan man se det kort med de påstået terrorplaner for USA, som Breiviks hemmelige organisation truer med at gennemføre. Kortet er fra hjemmesiden www.pccts.com og de kalder sig for "The real Illuminati"sikkert en joke.

alt

Illuminati er en konspiration om at der findes en hemmelig verdensorden som består af frimure og tempelridder som i fælleskab styre verdens politiske og økonomiske magter.

Hjemmesiden for Knights Templar (PCCTS) dækker på ingen måde over en terrororganisation men er en side lavet af folk der spiller et computerspil på nettet.

Spillet hedder IKARIAM og spilles på hjemmesiden ikariam.org

I spillet udfordre to grupper hinanden. Den ene gruppe kalder sig for Knights Templar (PCCTS) og den anden for IMBA.

Ikariams interaktive kort over terror i USA har fået mange internetbrugere til at tro at der er tale om en ægte hjemmeside for Illuminati.

Men det er der altså ikke der er nemlig kun tale om et spil. Et spil som i Breiviks manifest har fået en uhyggelig rolle som en hemmelig tempelridder organiation der er i krig med Islam og som har viljen til at gennemføre terror i vesten.

PCCTS hjemmeside (Den med det interaktive terrorkort) har skiftet ejer flere gange.

Her er sidens domainoplysninger.

owner-contact: P-MWT1170
owner-organization: Pauperes Commilitones Christi Templique Solomonici
owner-fname: Mr. O.D.T.
owner-lname: Temohpab
owner-street: MountainDove Road 22
owner-city: Brighton
owner-country: AN
owner-phone: +39.0669883296
owner-email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Der er ingen tvivl om at den norske massemorder og højrenationalist der har færdes på internettet i mange år, har hentet en masse inspiration fra forskelige hjemmesider både politiske, religiøse og som man kan nu kan se computerspil internetsider. Breivik skriver også i sit manifest at han i sin fritid spilled computerspil.

Anvendelsen af frimure symbolik og korsridder symboler er meget udbredt i højrenationale kredse. Man ser især britiske højrenationalister iklædt korsriddernes rødekors og mange af den engelske højrenationalistiske gruppe English Defence Leagues medlemmer anvender klassiske korsridder motiver som profilbilleder på Facebook.

Korsridder og tempelherre symboler ses også hos enkelte danske højrenationalister men ikke i ligeså udbredt grad som hos de engelske.

Anders Behring Breivik støtter English Defence League og ifølge den antiracistiske britiske organisation Unitet Against Fascissm UAF, har Breivik flere gange haft dialog med medlemmer af EDL og skrevet på EDLs internetforum og på deres fanside på Facebook.

 

En norsk ekspert i politisk filosofi som har læst Breiviks manifest mener at Breivik næppe har været alene om at skrive manifestet og kalder Breivik for en fupmager og historieforfalskere.

Last modified onSunday, 24 July 2011 21:08

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?