Menu

Lars Hedegaard igen på besøg hos jødisk terrororganisation

Den 10 marts besøger Lars Hedegaard atter den jødiske terrororganisation Jewish Defence League.

Det burde efterhånden være åbenlyst for alle at det ikke er alt terroraktivitet og ekstremisme, som Lars Hedegaard ikke bryder sig om.

Man fristes til at sige at det kun er militante muslimer, der får Lars Hedegaard til at tale med store bogstaver, Jødiske ekstremister derimod omgås han gerne.

Således kan man den 10 marts, atter opleve Lars Hedegaard tale til et arrangement afhold i Toronto Canada af selveste Jewish Defence League.

Screencap fra Jewish Defence Leagues hjemmeside, marts 2016. Direkte link til hjemmesiden.

Det er anden gang at Lars Hedegaard besøger og taler for medlemmerne af Jewish Defence League i Canada.

Sidste gang Hedegaard besøgte JDL Canada var i 2010, hvor den svenske tegner Lars Vilks også var med på rejsen. Under arrangementet i 2010, blev de danske Muhammedtegninger og de svenske tegnet af Lars Vilks vist frem. http://p77.dk/nyheder/273/273

 

P77-arkiv kopi af Jdl-inviation 2010. Bemærk sponsorreklamerne, hvor både danske Trykkefrihedsselskabets log kan ses, sammen med Jewish Defence League loget og loget for amerikanske Dawid Horrowitz Freedomcenter, der betaler millioner af dollars til antimuslimske aktiviteter rundt omkring i verdenen. Freedomcentret har også nogen af de mest toneangivende antimuslimske bloggere på sin lønningsliste f.eks Robert Spencer fra Jihad Watch. Spencer blev flittigt citeret og henvist til af den norske terrorist Anders Behring Breivik, i hans såkaldte manifest.

P77s afsløring af Lars Hedegaards besøg hos Jewish Defence League i 2010, var noget der gav genlyd i den danske presse. 

"Lars Hedegaard hold brandtale for jødiske ekstremister" skrev Ekstra Bladet.

I to artikler afdækkede P77 hvor bredt samarbejdet mellem Jewish Defence League og Lars Hedegaard er/var.

Læs: Trykkefrihedsselskabets formand i samarbejde med terrororganisation.

"Efter det i sidste uge kom frem at Lars Hedegaard har samarbejdet med den voldelige højreekstremistiske terrorgruppe Jewish Defense League i forbindelse med foredrag i USA og Canada, har Trykkefrihedsselskabet haft travlt med at på én gang at benægte alt og samtidig fjerne tegn på forbindelser til gruppen fra sit website.

Det viser sig imidlertid at samarbejdet med JDL langt fra er et enkeltstående tilfælde. Både Lars Hedegaard og andre fremtrædende medlemmer af Trykkefrihedsselskabet har ved gentagne lejligheder skaffet indtjening til terrorgruppen gennem fællesarrangering og afholdelse af foredrag." Uddrag fra artiklen Trykkefrihedsselskabets terror-samarbejde mere bredt.

Foto. P77-arkiv: Den danske Muhammedtegning blev vist frem under Lars Hedegaards besøg hos Jewish Defence League.i 2013 Besøget blev afholdt i Toronto Zionistcenter. Manden der taler er Bjørn Larsen, der i flere år var medlem af Trykkefrihedsselskabet. Norske og svenske medier har forsøgt at afdække Bjørn Larsens aktiviteter i Counterjihad bevægelsen og regner ham for at være en tung økonomisk bidragsyder til antimuslimske aktiviteter.

Jewish Defence Leageu er en militant jødisk ultranationalistisk organisation, der af den amerikanske interne Efterretningstjeneste i 2000 blev tilføjet listen over terrororganisationer. Link til rapport.

Den amerikanske organisation Southern Poverty Law Center, der holder øje med ekstremistiske grupper, har udgivet en rapport om Jewish Defence League og betegner organisationen som en anti-arabisk organisation der agiter for en voldlig jødisk nationalisme.

Jewish Defence League har haft flere medlemmer, der har planlagt eller begået terrorhandlinger i Frankrig, USA og i Israel.

Jewish Defence League tager ikke afstand fra anvendelse af vold og stifteren af Jewish Defence i Canada og Lars Hedegaards vært, Meir Weinstein blev for et par år siden afsløret i at bifalde drab på civile palæstinensere.

Weinstein har fortid som politisk aktiv i det jødiske ultranationalistiske parti Kach - partiet er forbudt i Israel.

Kach blev stiftet af Jewish Defence Leagues stifter, den amerikanske rabbie og jødiske ultranationalist Meir Kahane i slutningen af 70erne. Partiet tager ikke afstand fra vold og har mange kontroversiele holdninger især til araberer og palæstinensere.

Meir Weinstein har flere gange afholdt mindearrangementer for Meir Kahane. 

Den canadiske del af Jewish Defence League, er kendt for at være ekstremt hadefuld og overfor palæstinensere i Canada.

I 2011 blev JDL Canada undersøgt af det canadiske politi og af den canadiske efterretningstjeneste, for planlæggning af en terrorhandling mod et palæstinensisk venskabshus i Toronto.

Alt dette har dog ikke fået Lars Hedegaard til at stoppe sin forbindelse til sine terrorstemplet venner i Jewish Defence League. Tværtimod er Lars Hedegaard med til at legimiterer den ekstremisme og det had terrororganisationen Jewish Defence League står for.

Læs mere om Jewish Defence League
https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_Defense_League

Læs mere om Jewish Defence League i Canada og Meir Weinstein.

https://en.wikipedia.org/wiki/Meir_Weinstein

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?